Menu

.      

Pruuli-Kaska ja Andri-Peebo talud tõid Jänedalt Võrumaale kaksikvõidu

Pruuli-Kaska talu peremees Jüri Kaska, perenaine Lija Kaska, 1,5aastane Ruudi ja väike Tipa. Taamal esimene viinamarjade kasvutunnel ja paremal mäeveerul avamaa viinamarjakasvatus. Talu aastane viinamarjasaak on umbes üks tonn. Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

TUBLID TALUNIKUD • Pärast seda, kui talusid hindav žürii oli mööda Eestimaad läbi sõitnud ligemale 2000 kilomeetrit, leiti, et parimad talud on Hiiumaal ja Võrumaal. Parimaks alternatiivse tegevusalaga taluks 2016. aastal tunnistati Pruuli-Kaska talu Liiva külas Sõmerpalu vallas ja tiitli „Parim noortalunik” võitis Andri-Peebo talu Kimalase külast Misso vallast.

Võrumaa Teataja võttis võitjatega eile ühendust. Andri-Peedo talu peremees Kermo Rannamäe teatas eile hommikul, et on Lõuna-Eesti haigla sünnitusosakonnas, sest perre sündis poeg. Palju õnne Linda Pajole ja Kermo Rannamäele pisipoja sünni puhul!

Pruuli-Kaska talu peremees ja perenaine Jüri ja Lija Kaska olid eile hommikul rõõmsad, et pärast paarinädalast kuiva aega vihma tibutama hakkas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD