Menu

.      

Maakonnalehtede reklaamitöötajad külastasid Võru värskeimat reklaamibürood

Vasakult Raplamaa Sõnumite reklaamijuht Kadri Paju, Võrumaa Teataja reklaamitoimetaja Kadi Annom, Raplamaa Sõnumite reklaamitoimetuse juht Ulvi Salumäe, OÜ AdExpert tegevjuht Margita Kipasto ja tootmisjuht Ain Kipasto. Taustal erinevad näidised lõuenditest ning fototapeedist.  Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

KÜLASKÄIK • Võrus Jüri tänaval tegutseb uus reklaami- ja digitrükibüroo OÜ AdExpert, mis alustas oma tegevust aprillikuus. Reklaamibüroos trükitakse kliendi soovitud fotod paberile, lõuendile, tapeedile ja tekstiilile. Lisaks pakutakse kujundustööde teenust ning teostatakse sise- ja välireklaamide trükkimist ja paigaldamist. Hetkel saab büroos tööga hakkama kolm ametimeest – tegevjuht Margita Kipasto, tootmisjuht Ain Kipasto ja kujundaja Tiina Männe.

Reklaamitöötajatele tutvustati HP lateks tehnoloogial põhinevat printerit, mis on ADExperdi tegevjuhi Margita Kipasto sõnul hetkel ainuke Lõuna-Eestis. „HP lateks tehnoloogia on võrreldes eco-solvent tehnoloogiaga keskkonnasõbralik, täiesti lõhnavaba ning ka hooldusvaba. Seetõttu on tehnoloogiale antud erinevad keskkonnaohutuse sertifikaadid, mis lubavad prinditud materjale julgelt kasutada siseruumides – kodudes, lasteaedades, koolides, haiglates ja mujal,” toob Kipasto välja kasutatava tehnoloogia eeliseid. „Suur pluss on ka see, et saame ühe masinaga trükkida väga erinevatele materjalidele, nagu näiteks kleebistele, fototapeedile, kangale ja paberile,” lisab naine.

FOTO: Andrei Javnašan Võrumaa Teataja

Lisaks tutvustati äsjasoetatud laminaatorit, mis võimaldab trükised vajadusel kulumisele ning UV-kiirgusele vastupidavamaks muuta. Üheks uustulnukaks on ka lõikur, mille abil saab hõlpsasti erinevas suuruses logokleepse valmistada. Maakonnalehtede reklaamitöötajaid võlusid kõige enam fototapeedid, mida saab trükkida vastavalt maitsele mitmes erinevas mõõdus ning erineva fotoga. Küsimuse peale, kas foto saab klient ka ise teha või mis nõuetele ning formaadile trükitav fail vastama peab, sõnab Margita Kipasto, et tapeediks trükitud on ka lausa telefoniga tehtud fotot.

{jcomments off}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD