Menu

.      

Allar Jõks: „Eesti vajab Võrut!”

Kahekordne vanaisa Allar Jõks (51) eile Tamula rannas. Nii õhu kui vee soojus oli 22 kraadi. Koos presidendikandidaadiga olid nõus pildile jääma Gaisa (10), Eliise-Liset (9) ja Vairo-Ander (9). 2003. aastal tunnistas Eesti Lastekaitse Liit Allar Jõksi kõige lastesõbralikumaks ühiskonnategelaseks. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

PRESIDENDIKANDIDAAT • Eile pärastlõunal kella viie paiku jalutas Allar Jõks kaunil Tamula kaldapromenaadil ja ütles ühe esimese asjana, et Eesti vajab Võrut ja Võrumaad ja lubas presidendiks saades igal aastal leida aega külastada Võrumaad ja ka kõiki teisi maakondi. Allar Jõks võeti paar aastat tagasi vastu Võru saunaklubi liikmeks.

Küsimusele kandideerimise kohta vastas Allar Jõks, et ta on ühiskondlikult alati aktiivne olnud ja kui soovitati kandideerida, siis ta nõustus, ja seda eesmärgiga, et presidendina saab Eesti heaks veelgi rohkem ära teha.

Enne Võrut käis Allar Jõks Varstu keskkoolis ja ütles seal tundvat meeldivat aurat nagu Läänemaa Kullamaa keskkooliski, mille ta omal ajal lõpetas.

Allar Jõks  FOTO: Andrei Javnašan Võrumaa Teataja

Oma peamiseks konkurendiks peab Allar Jõks Siim Kallast, kellega ta arvab kohtuvat valijameeste teises ringis ning tunneb end tugevalt, sest on erakondadeülene kandidaat, mitte parteide tagatubades paika pandud poliitik.

Allar Jõks on siinmail ka täna.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD