Menu

.      

Heiki Kelpi edukat suvelavastust käis vaatamas umbes tuhat inimest

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Hetk etendusest. Käib karu Mati sünnipäevapidu. Mati istub kiiktoolis ja mängib trummi, rohutirts tõmbab lõõtsa ja Jänes mängib väikest keelpilli. Foto: VT

SUVELAVASTUS> 7.augusti õhtul etendus viimast korda Heiki Kelpi kogupere suvelavastus "Tere-Tareke, siin elab muinasjutt."

Vihmasest ilmast hoolimata oli Teppo talu küünis raske vaba kohta leida. Otsiti isegi lisatoole. Lugu oli tühjast majast, kus elasid ainult muinasjutud. Kuulajaid ei olnud.

Siis tuli väike Liis ja muinasjututegelased hakkasid elama ja karu Mati sünnipäeva pidama.

Peo käigus jõuti isegi NATO vihmavarju ja konna suudlemiseni. Etendusel oli palju lapsi, kes laulsid rõõmsaid laule kaasa.

Etenduse lõppedes pakkusid näitlejad piima ja ära süüa sai kõik karu Mati sünnipäevalaul olevad pirukad ja haruldaselt suured vaarikad. Kadi Kroonbergi lavastatud suveetendust mängiti seitse korda ja hinnanguliselt sai sellest mõnusa elamuse umbes tuhat inimest.

Mängisid: Agur Seim, Toomas Ojasaar, Voldemar Tilgor, Heino Pall, Airi Pütsep, Liisi Parm, Eveliis Kallas. Muusikajuht oli Toomas Ojasaar ja valgustehnik Andres Jukk. Etenduse pikkus 70 minutit.

20 PÄEVA ENIMLOETUD