Menu

.      

Käimas on Coop Eesti kõigi aegade võimsaim müügikampaania

Tiina Tali eile Võru Maksimarketi juures. Tiina Tali on sündinud Tallinnas, kuid Võru on tema jaoks kodulinn. Siin elavad tema ema ja vanaema ning koolivaheajad on ta kõik veetnud Võrus. Eriti meeldib talle Tamula rannapromenaad, Kubja terviserajad ja Räpo.										          Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

COOP JAGAB GOLF’E • Tarbijate ühistuid ühendav Coop Eesti Keskühistu käivitas kesksuvel kõigi aegade võimsaima müügikampaania, kus igas  kuus loositakse välja sõiduauto VW Golf  (17 000 €, pakett „Business” + talvepakett). Et võita auto, pole tarvis midagi muud, kui sooritada ost säästukaardi või säästu-kaart+iga . Kui oste koguneb 50 euro eest, tekib automaatselt üks loos, mis osaleb Golfi loosimisel. Kui oste koguneb 100 euro eest, siis saab kaks loosi jne.

„Kampaania on ostjatelt leidnud väga positiivset vastukaja, sest osalemiseks ei pea registreeruma ega kleepse kleepima. Piisab, kui oled Säästukaardi omanik  ja kaardiomanikke on ligemale pool miljonit ning säästukaart+ on 81 000 inimesel,” ütles Coop Finants müügi- ja turundusjuht Tiina Tali eile Võrumaa Teatajale.

20 PÄEVA ENIMLOETUD