Menu

.      

Ajaveetmise võimalused Võru- ja Põlvamaal veelauasõidust paintballini

Klienditeenindaja Erki Pubis 17 piljardimängu avalööki tegemas. Taustal on näha poksiaparaat, noolemängud ja Wildest mängulaud. Foto: KADI ANNOM

VABA AEG • Võrus Jüri tänaval asuvas Pubis 17 on mitmeid võimalusi vaba aja veetmiseks. Lisaks piljardi- ning noolemängule saab näiteks kasutada erinevaid lauamänge, end poksiaparaadiga proovile panna või avastada endas metsik eestlane Wildesti mängides.

Pubi 17 juhataja Egle Tauruse sõnul on piljardilaud olnud pubis juba algusest peale, ehk siis 1996. aastast. Noolemängu on pubis mängitud juba seitseteist aastat. „Korraldame ka Võru elektroonilise noolemängu karikavõistlusi. Sel sügisel on juba kaheksateistkümnes hooaeg tulemas,” räägib Taurus. „Osalejaid on tavaliselt 20–30 ringis ja võistlus on läbi aegade olnud väga populaarne,” lisab ta.

Mooste paintballi mängud toimuvad 120 x 120 meetri suurusel põllule rajatud platsil. Plats on ümbritsetud turvavõrguga ja võimaldab varjumiseks valida kahesaja erineva koha vahel.  Foto: Janar Petersell

Kes aga võidu peale noolemängu mängida ei soovi, saab valida kas lihtsama või keerulisema taseme. Lihtsama mängu eest tuleb kahel osalejal kokku välja käia viiskümmend eurosenti. Keerulisem mängutase on poole kallim, ehk euro.

Piljardi hinnaks on pubis üks euro mängu eest. Poksiaparaadi kasutamise hind sõltub löökide arvust, alates viiekümnest eurosendist. Lauamängude ja Wildesti kasutamine on pubis täiesti tasuta. Lauamängude valik on juhataja Egle Tauruse sõnul väga lai. Alustades ümbermaailmareisist kuni Eesti mängu ja Monopolini. Olemas on ka traditsioonilised male ja kabe. „Lauamänge armastavad mängida nii perekonnad kui seltskonnad ja seetõttu on meil mängude valik lai, et igas vanuses külastaja leiaks midagi põnevat,” sõnab Taurus.

20 PÄEVA ENIMLOETUD