Menu

.      

Konnametsa mändide lähedal hukkus noor mees

  • Kirjutas Kalle Kevad

Võru-Räpina maantee kolmas kilomeeter.  Fotod: POLITSEI

TRAAGIKA ❯ Pühapäeva, 21. augusti pärastlõunal juhtus Võrumaal Võru vallas Konnametsa mändide lähedal traagiline liiklusõnnetus, kui esialgsetel andmetel sõiduteele astunud 32aastane mees sai löögi väikebussilt ning hukkus sündmuskohal.

Lähikonnas elav rekkajuht rääkis eile Võrumaa Teatajale, et Võru ringtee ja Kääpa vahel on avariisid olnud ridamisi. Mitte ammu põrkasid kokku sõiduauto ja kaubaauto. Sõiduauto juht (noor naine) sai surma.

„Oleme naabritega pöördunud maanteeameti poole, et sellel lõigul kiirust piirata, sest ringteelt sõidavad paljud suured ja väiksemad autod Koidula piiripunkti ja mitmed kurvid on nii-öelda pimedad. Samuti armastatakse sellel lõigul kihutada rohkem kui sada kilomeetrit tunnis,” rääkis autojuhiametit pidav mees.

Võru-Räpina maantee kolmas kilomeeter.  Fotod: POLITSEI

„Miks ikkagi ei ehitatud välja kergliiklusteed Võru ringteelt Kääpale,” küsib rekkamees ja vastab ise, et ametnike sõnul on selle kergtee kasutajaid vähe!? Samas on kergliiklustee Kääpa ja Lasva vahel olemas.

Häirekeskusele laekus teade liiklusõnnetusest Võru-Räpina maantee 3. kilomeetril pühapäeval kell 13.21. Esialgsetel andmetel liikus 32aastane mees vasakpoolsel teepeenral Räpina suunas, kuid astus siis ootamatult sõiduteele ning sai löögi Räpinast Võru poole liikunud väikebussilt Volkswagen Caravelle. Saadud löök oli sedavõrd tugev, et meedikutel ei õnnestunud mehe elu päästa ja ta hukkus sündmuskohal.

Politsei tuvastas, et väikebussi juhtinud 72aastane mees oli kaine ja juhtimisõigusega. Lisaks juhile viibis väikebussis veel seitse inimest, kes pääsesid vigastusteta. Sündmuskohal olid teeolud head, asfaltkattega sõidutee oli kuiv ning nähtavus hea.

Tänavu on Eestis liiklusõnnetustes hukkunud 41 inimest.

20 PÄEVA ENIMLOETUD