Menu

.      

Misso A & O – kaugeim koht Tallinnast, kust sularaha saab

46 aastat kaubanduses ja kaupluse juhatajana töötanud Misso A ja O kaupluse juhataja Ilme Land oma poes.  FOTO: Andrei Javnašan Võrumaa Teataja

SULARAHA • Rootsi pangad kolivad maakohtadest järjest kaugemale, kuid samas neile ei meeldi, kui Coop Eesti Keskühistu hakkas väikelaene andma ning võimaldab poest sularaha saada.
Coop Finants müügi- ja turundusjuht Tiina Tali ütles hiljuti Võrumaa Teatajale, et Coopi eesmärk on olla inimestele võimalikult lähedal, ehk nii-öelda käepärast võtta.

„Eriti hästi võeti maapiirkondades vastu säästukaart+, sest sellega saab poest võtta sularaha kuni 200 eurot päevas ja seda võimalust kasutatakse kuu jooksul üle Eestimaa 12 000 korda,” ütles Tiina Tali.

Misso A ja O kaupluse juhataja Ilme Lang ütles, et neid inimesi, kes sularaha välja võtta tahavad, ikka on.

„Sularaha võetakse välja isegi ainult kaks eurot, et osta bussipilet ja sõita Võrru, et sealt siis suurem kogus sularaha, näiteks pension, välja võtta,” rääkis ligemale pool sajandit kaubanduses töötanud ja kauplust juhtinud Ilme Lang.

Ilme Lang on tähele pannud, et viimasel ajal liigub Missos rohkem rahvast ja arvab, et küllap reisivad inimesed rohkem mööda Eestit ja käivad ka Lätis, sest soojale maale sõitmisega on kaasnenud ohud.

20 PÄEVA ENIMLOETUD