Menu

.      

Krabi koolis oli avaaktus üleeile õhtul

Krabi koolipere ühispilt pühapäeval, 4. septembril 2016. aastal enne päikese loojumist. Krabi kooli lipu kujundas kunsti- ja käsitööõpetaja Urve Konksi. Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

PILDIGALERII ERAKOOL • Krabi erakoolis oli õppeaasta avaaktus pühapäeval, 4. septembril kell kuus õhtul. Erakoolina tegutsedes algas kolmas õppeaasta, kuid haridust on Krabil antud juba 225 aastat, kui 1791. aastal asutati esimene Krabi kool.

Aktus algas kooli lipu sissetoomisega, hümni ja kooli laulu laulmisega. Kui direktor Ale Sprenk küsis, kas kooli ikka taheti, kõlas võimas „jaa”.

„Tore, et tugev „jaa” kõlas. Kui mõni arglikult ütleski „ei”, siis see jäi „jaa” varju,” kiitis direktor kooli fuajeesse kogunenud õpilasi.

Direktor Ale Sprenk rõõmustas, et kooli on tulnud palju uusi õpilasi ning tuleb avada kaks kaheksandat ja kaks üheksandat klassi. Esimene klass jääb 2016/2017. õppeaastal Krabil avamata.

Küsimusele, et kas esimese klassi mitteavamine tähendab, et järgmisel aastal jääb tühjaks teine klass, vastas Ale Sprenk, et seda kindlasti mitte.

20 PÄEVA ENIMLOETUD