Menu

.      

Sõmerpalu motoklubi esimene kuldne seeria

Pildil (vasakult) Karel Kutsar, Mati Pärnasalu (mehaanik) ja Tanel Leok. 		   Foto: ERAKOGU

MOTOKROSS • Hiljuti ilmus Võrumaa Teatajas kirjutis, et Sõmerpalu motoklubi võitis 27. augustil Põlgastes Suure Munamäe vaatetorni rändkarika.

Väga võistlustetihe oli Sõmerpalu klubilastele septembrikuu esimene nädalavahetus, kui võisteldi nii Eesti ja Läti motokrossi meistrivõistluste etapil Lange motokeskuses, mäkketõusu Eesti meistrivõistluste etapil kui ka Lätis Zantes toimunud enduuro Balti meistrivõistluste osavõistlusel.

Lange motokeskuses peetud Addinol Eesti motokrossi meistrivõistluste eelviimasel etapil tõid Sõmerpalu motoklubile esikoha kahes tähtsaimas klassis Tanel Leok (MX1) ja Karel Kutsar (MX2). Leok heitles kummaski sõidus oma Eesti rahvuskoondise kaaslase Harri Kullasega ning kui avasõidus pidi kamraadile alla vanduma, siis teisest sõidust tuli võit ja tänu sellele ka etapil esikoht. Kutsar oli enda klassis avasõidus lätlase Karlis Sabulise järel teine, kuid võitis teise sõidu ning ka etapi. Peale selle juhivad nii Leok kui ka Kutsar Eesti meistrivõistluseid. Langelt tõid klubile esikoha ka Urmas Sugasep ja Dmitri Rodionov, kes võitsid mõlemad külgvankrite veteranide sõidud ning pälvisid seega väärt etapivõidu.

20 PÄEVA ENIMLOETUD