Menu

.      

Võru Magaziini kauplus avab uksed juba sügisel

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru pood on Magaziini kauplusteketi esimene kauplus, mis avati aastal 2000.

„Praegusel pinnal tegutsev pood on klientide poolt armastatud ning omaks võetud, kuid vajab väga avarust ja võimalust kaup paremini kliendini tuua. Uue kaupluse müügisaal saab olema tunduvalt suurem,” sõnas ettevõtte omanik Ursel Kaarna.

Möödunud reedel sõlmisid KPG Kaubanduse OÜ ja Selista Ehitus OÜ lepingu uue Võru Magaziini hoone ehitamiseks.

Ehitustöödega alustatakse kohe, kui ilm seda soosib ning plaanipäraselt peaks hoone valmima suve lõpul ning uues kaupluses saama oste teha sügisel. Uus hoone kerkib praeguse kaupluse kõrvalkrundile, jäädes kliendile kergesti ligipääsetavaks.

„Praeguse Magaziini ruume kasutame edaspidi oma firma kontorina, sest hetkel on kollektiiv ruumipuuduse tõttu laiali Võru linna erinevates kohtades. Uuendatud kontor toob töötajad jälle kokku ning loob ladusama töökeskkonna,” selgitab omanik.

KPG Kaubanduse OÜ tegutseb Magaziini kaubamärgi all, pakkudes tööd üle 200 inimesele.

Kauplusteketi kaksteist kodu- ja aiakaupade poodi asuvad üle Eesti Viimsist Võruni ning Kohtla- Järvest Pärnuni. Magaziini trumbiks on pidevalt uuenev tootevalik, mis tugineb klientide soovidele ja tagasisidele. Hinnad on mõistlikud ning laialdasest sortimendist leiab tooteid nööpnõelast kummipaadini.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD