Menu

.      

Sõmerpalus tegutseb vandaal, kelle teod lähevad järjest veidramaks

  • Kirjutas Kadri Nagel

Teenuskeskuse juhatuse liige Helje Võõras näitab lahti kangutatud 17 kõnniteeplaati, mille kättesaamiseks peab kõvasti vaeva nägema, sest need on aastatega pooleldi maasse vajunud. Üks plaat kaalub 20–25 kilo. Foto: AIGAR NAGEL

Peaaegu aasta aega on Sõmerpalu teenuskeskuse juures, mis asub endises Sõmerpalu põhikooli majas, kellegi kuri käsi, must huumor või pahatahtlikkus ümberkaudseid elanikke mõtlikuks muutnud.

Kõik algas eelmise suve hakul, kui teenuskeskuses, kus saavad aega veeta ka noortekeskuse noored, kakuti õues pottidest lilli välja. Aeg läks edasi. Talvel, kui lund sadas, käis keegi korduvalt prügikastide kallal ja tegi neid järjepidevalt lahti, et sinna lund sisse sajaks. Tunduvad tühised asjad, aga kui järjepidevalt keegi selliseid veidrusi korda saadab, siis hakkab juba kõhe.

„Ei saa öelda, et iga öö midagi toimuks. Vahel on ka jupp aega vaikus, kui jutud ümbruskorras jälle liikvele lasta,” räägib teenuskeskuse juhatuse liige Helje Võõras.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD