Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Selver avas Kagu-Eesti moodsaima toidukaupluse külastajaile märkamatult

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTOD: Aigar Nagel

KAUBANDUS > Selveri toidukaupluse avamisele Võru Kagukeskuses neljapäeva keskpäeval tormi ei joostud ja suuremaid massikogunemisi uue kaupluse avamine kaasa ei toonud. Sõnavõttude ja meelelahutuslike etteastete puudumise tõttu ei pannud mõni keskuse külastaja tähelegi, et uus kauplus lahti on. Küll aga olid kohale tulnud need külastajad, kes Selveri avamist juba mõnda aega oodanud.

FOTOD: Aigar Nagel

Külastajaid oodati vähem

„See on ka Selveri ajaloos eriline hetk. Kui tavaliselt teeme palju jõupingutusi selleks, et meil oleks palju külastajaid ja esimeseks avamispäevaks meid vaatama tuldaks, siis tänane salasoov on, et meid ei tuleks väga palju,” sõnab Selveri juht Kristi Lomp Võrumaa Teatajale.

FOTOD: Aigar Nagel

„Turvameeskonnaga koostöös püüame vältida suuremat tunglemist ja usun, et seda täna ka ei teki,” lisab Lomp, kelle sõnul seekord liigsele turundustööle rõhku ei pandud.

Selveri juht Kristi Lomp ei kartnud neljapäeval Võrru uue kaupluse avamisele tulla ning lisas, et kõik kaupluse töötajad täidavad terviseameti juhendeid hoolikalt. Lähiajal saavad kassapidajad ka vajalikud kaitseklaasid, mis praegu olemas vaid infoletis.FOTOD: Aigar Nagel

Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski lisab, et viimaste nädalate jooksul on ettevõte rõhku pannud ka eluks vajalike kaubagruppide valiku laiendamisele. „Näiteks tualettpaberid ja kauasäilivad toidud nagu supid on suuremates kogustes kättesaadavad ka Võrus,” märgib Veski.

FOTO: Aigar Nagel

Uue asukohaga Selveris on 1500 ruutmeetrit nüüdisaegset müügipinda, mille juurde kuuluvad SelveEkspressi iseteenindussüsteem ning digitaalsed hinnasildid puu- ja juurviljaosakonnas. Tegemist on Kagu-Eesti moodsaima toidu- ja esmatarbekaupu pakkuva supermarketiga.

FOTOD: Aigar Nagel

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD