Menu

.      

Staadioniehitus takistab ajutiselt Ööbikuoru sillalt alevikku kulgemist

  • Kirjutas Kadi Annom

Rõuge uus staadion plaanitakse valmis saada käesoleva aasta sügiseks. Aasta lõpul peaks valmima ka staadionist mööduv kergkruusakattega jalutusrada, mis viib Ööbikuoru sillalt Rõuge aleviku poole. Foto: AIGAR NAGEL

Hiljuti avati ametlikult Rõuge Ööbikuorus olev külastuskompleks, mis aina rohkem populaarsust kogub. Kuigi kompleks on kõikide lisadega täies hiilguses valmis, siis on veel viimane lihv andmata. Pikisilmi oodatakse liikumisrada, mis muudaks jalutuskäigu Rõuges ideaalseks ehk siis jalutajatele mõeldud teerada, mis kulgeks otse Ööbikuoru maalilise rippsilla lõpust alevikku.

Liikumispiirang

Praegu on Rõuges käimas staadioni teise etapi ehitustööd, mis algasid möödunud aasta oktoobrikuu alguses ning peaksid lepingu järgi lõppema aasta hiljem, käesoleva aasta sügisel. Uue staadioni ehitus on ka põhjuseks, miks praegu kohalikud ja ka turistid Ööbikuorust mõnusa jalutuskäiguga alevikku ei pääse.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD