Menu

.      

Võru Järve kooli spordipoisid noppisid Šveitsi eriolümpia mängudelt medaleid

  • Kirjutas Sten Sang

Kergejõustiku viievõistluse medalivõitjad koos treener Aive Pähniga (vasakult), Kristjan Kala (3. koht), Aigar Karnõšov (1. koht) ja Lauri Siiman (3. koht), kõik erinevates divisjonides, Eriolümpia Eesti Ühenduse rahvuslik direktor Tiina Möll. Tagareas Karl-Joosep Urbanik. Foto: ERAKOGU

Juuni kolmandal nädalavahetusel näitasid neli Võru Järve kooli õpilast Šveitsis Saint Gallenis toimunud Šveitsi rahvuslikel suvemängudel kõvasid tulemusi. Kooli kehalise kasvatuse õpetaja ja noormeeste treener Aive Pähn on aktiivsete ja teotahteliste noorsportlaste tulemuste üle siiralt rõõmus.

Korralik medalisadu

Karl-Joosep Urbanik saavutas Šveitsi eriolümpia mängudel oma divisjonis 100 meetri jooksus esikoha. Koos koolikaaslaste Kristjan Kala, Lauri Siimani ja Aigar Karnõšoviga teeniti oma divisjonis pronksmedal 4 x 100 meetri teatejooksus. Aigar Karnõsov võitis oma divisjonis kergejõustiku viievõistluses kulla, Lauri Siiman ja Kristjan Kala said samal alal kumbki oma divisjonis pronksi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD