Menu

.      

Uue perioodi eurotoetused on napimad, aga täpselt sihitud

  • Kirjutas Kadri Ugur

Võru Kesklinna kooli aulasse kogunes enam kui 70 kohaliku elu eestvedajat, et kuulda rahandusministeeriumi ja riigi tugiteenuste keskuse esindajate ülevaadet uue perioodi eurotoetustest.  Foto: AIGAR NAGEL

Üleeile tutvustasid ministeeriumide ja riigiametite spetsialistid Kagu-Eesti huvigruppidele Europa Liidu struktuurifondide uut toetusperioodi. Võru Kesklinna kooli aulas oli koos enam kui seitsekümmend huvilist.

Käies Võru haiglas, uues tervisekeskuses või jalutades keskväljakul ei mõtle inimesed tavaliselt rahast, vaid sellest, et neil oleks hea olla ja et heal tasemel teenused oleksid neile kättesaadavad. Sellele, kui suur osa elukeskkonna parendustest on tulnud läbi Euroopa Struktuurifondide, mõeldakse vahest veelgi vähem. Ometi näitavad riigi tugiteenuste keskuse arvutused, et Võrumaale on eurotoetusi jõudnud ei vähem ega rohkem kui 3200 eurot ühe inimese kohta – kokku ligi 111 miljonit.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD