Menu

.      

Valimisralli on alanud, laual on probleemid ja lubadused

  • Kirjutas Kadri Ugur

Riigikogu keskerakondlastest liikmete esimene peatuspaik Võrus oli Katariina tänava ajalooliste võrkpalliväljakute juures. Siin käib töö kavakohaselt, linna spordi- ja kultuurielu mõjutab aga tõsisemalt vajadus uue spordihoone järele. See looks laienemisvõimalused ka Võrumaa muuseumile. Foto: AIGAR NAGEL

Neljapäeval ja reedel külastas Võrumaad riigikogu keskerakonna fraktsioon. Jaak Aab, Marko Šorin, Erki Savisaar, Anneli Ott, Jüri Ratas, Kersti Sarapuu, Taavi Aas, Enn Eesmaa ja Tarmo Tamm on Nimed, millest suurem osa tutvustamist ei vaja, põhjus Võrumaale tulekuks oli ka selgem kui selge. Valimised on ukse ees ja võimule pürgijatel tuleb iga hääle eest pingutada. Võrumaa valijale on omakorda ainult kasuks, kui siinseid olusid ja muresid paremini tuntakse.

Riigikogu saadikud liikusid mööda Võrumaad kahe grupina. Üks selge sihtrühm oli kohalik tööstus: Kobela Baltic Steelarc OÜ, Selista Ehitus OÜ, Võru tööstusala, Vipson Projekt OÜ, Setomaa Turismitalu, Põhjala Agro OÜ, Almar Puit. Tähelepanu jätkus ka kultuuriasutustele. Nii jõudsid keskerakondlased Tsolgo raamatukokku ja rahvamajja, Võru ajalooliste võrkpalliväljakute juurde, Võrumaa Keskraamatukokku ja Kandlesse, kus nagu Tsolgoski toimus ka kohtumine rahvaga. Riigikogu esimees Jüri Ratas jõudis Vastseliina keskkoolis ka ühe tunni anda, samuti jagus tähelepanu Võru Instituudile, Mooska talule, Uue-Saaluse veinitalule ja Haanja puhke- ja spordikeskusele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD