Menu

.      

Võru linna teenetemärgi pälvis Tõnu Anton

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru linna teenetemärgi pälvis Tõnu Anton Foto: AIGAR NAGEL

Tänasel linnavolikogu istungil otsustati tänavune Võru linna teenetemärk omistada kauaaegsele endisele Võru linnavolikogu esimehele Tõnu Antonile.

Tõnu Anton oli Võru linnavolikogu liige aastatel 1993–2013, sellest 1993–1996, 1999–2000, 2004–2009 oli ta linnavolikogu esimees, 2010–2013 linnavolikogu aseesimees.  

„Tõnu tegi oma tööd suure pühendumisega. Ta suhtles aktiivselt linnakodanikega, oli tegev erinevate linnavolikogu komisjonide töös. Ta on oma arvamustes avameelne, ajuti teravgi. Vaatamata sellel, et koostöö on talle oluline, oma veendumustest on ta nõus taganema ainult siis, kui talle esitatakse veenvaid argumente. Ta on sõnapidaja, kui temaga milleski kokku leppida, võib selles rahulikult kindel olla. Häid algatusi ja head tööd kiidab ta lahkelt oma eripärase huumoriga,“ seisab esitatud iseloomustuses.
Tõnu Anton mõtleb ka praegu linna arengule aktiivselt kaasa ning jagab oma arvamusi nii mõnegi linnavolikogu liikmega.

Võru linna teenetemärki antakse välja alates 1994. aastast. Teenetemärk antakse üle Võru linna sünnipäevale pühendatud pidustustel. Teenetemärgiga kaasneb aumärk ja preemia 2000 eurot.

20 PÄEVA ENIMLOETUD