.jpg)
Osula kooli õpilased valmistasid tippkoka juhendamisel lõunasöögi
_thumbnail.jpg)
Kella 11 paiku said Osula kooli 7. klassi poisid koos õpetaja Krista Hütsi ja peakokk Evelyn Esajasega laua taha. Söödi ise tehtud hernepüreesuppi, kala köögiviljadega ja kamakreemi magustoitu. Õpilaste hulgas oli neid, kes kodus toitu ise ei valmista, kuid rohkem oli neid, kes toidutegemisega sageli kokku puutuvad. FOTOD: Aigar Nagel
Regionaal- ja põllumajandusministeerium koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega alustas juba kuuendat aastat projektiga „Peakokad kooli”. Ettevõtmise eesmärk on väärtustada kohalikku toitu ja õpetada ühtlasi koolilastele toiduvalmistamist. Projekti käigus külastavad 18 Eesti tippkokka oktoobrist kuni aasta lõpuni 50 üldhariduskooli erinevates Eesti paikades, et anda 6.–8. klasside õpilastele kodundustunde, kus valmistatakse koos peakokaga maitsev eine. Kolmapäeval veetsid Osula põhikooli õpilased köögis aega peakoka Evelyn Esajasega. Töö käigus valmis maitsev kolmekäiguline lõuna.
Edasi lugemiseks palun logige sisse
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.
HETKEL ENIMLOETUD
LOE VEEL
VIIMATI LISATUD
PILDI-JA VIDEOGALERII
20 PÄEVA ENIMLOETUD

Maailmas ainulaadne hüper-, superautode paraadsõit toob Võrumaale 30 Porschet, viis Ferrarit, kolm McLarenit, kolm Aston Martinit, kaks Lamborghinit ……