Menu

.      

Homme on Petseri lingvistilises gümnaasiumis keelepäev

Õpetajad laulsid koolielust koostatud laulu. Paremalt esimene (seisab) Lia Talalajeva (Ustav), kes töötas eestikeelses Petseri 2. keskkoolis saksa keele ja muusikaõpetajana ning oli seal direktor aastatel 1975–1988. Tema kõrval seisab praegune kooli direktor Larissa Baranova.  Foto: ERAKOGUKEELEPÄEV • Homme, 11. märtsil on Petseri lingvistilises gümnaasiumis (kuni 2005. aasta 1. septembrini Petseri 2. keskkool) 18. keelepäev. Keelepäevalisi tervitavad kooli direktor Larissa Baranova, Eesti instituudi eesti keele ja kultuuri välisõppe koordineerija Anu Kippasto ning eesti keele ja kultuuriloo õpetaja Vally Tamm. Esinevad kooli neljandate kuni kuuendate klasside õpilased. Oma teemaprogrammi on kokku pannud Eesti Rahva Muuseum.

Petseris õpetatakse eesti keelt

7. veebruaril toimus järjekordne talvine vilistlaste kokkutulek Petseri lingvistilises gümnaasiumis. Samateemaline pidu oli ka 1. ja 3. keskkoolis.

Petseri lingvistilise gümnaasiumi saal oleks mahutanud rohkem vilistlasi, aga linnas lõi laineid gripp. Paljud esinejad puudusid ja esimese klassi õpilastel oli nädalane koolivaheaeg.

20 PÄEVA ENIMLOETUD