Menu

.      

Rebaseonu lihakomplekti võitis Veevi Hõrak

Rõõmus ja rõõmsameelne Veevi Hõrak auhinna, OÜ Rebaseonu välja pandud hõrgutava lihakomplektiga. 	   Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Võrumaa Teataja jätkab suvise auhinnaloosiga ning teeb seekord õnnelikuks Veevi Hõraku.

Rikas ja rõõmsameelne naine töötab õena Lõuna-Eesti haiglas, tal on kolm last, kaheksa lapselast ja seitse lapselapselast. Veevi Hõrak ütleb, et kahjuks on lapsed kõik Eestist eemal ja elavad kaugel: kes Soomes ja kes Inglismaal. Õnneks saab neile iga kell külla sõita ja interneti teel ühendust pidada.

Peale õetöö tegeleb Veevi Hõrak veel kudumise, heegeldamise ja laulmisega. „Olen segakoori Tervis liige, projektijuht ja juhatuse liige,” seletab ta. Kui uurida, et kuidas ta kõigega toime tuleb, siis saab vastuseks, et aega tuleb ratsionaalselt ära kasutada.

Särtsakas naine on sündinud Rõuges, kus ta elas seitsmenda eluaastani ning seejärel koliti perega Võrru. Peale muude hobide oskab Veevi Hõrak ka karmoškat mängida. „Ma pole seda just õppinud, aga enda lõbuks mängin ikka. Väiksena karjatasin kitsi ja siis vastutasuks õpetas perenaine mulle pillimängu,” räägib naine.

Kui veel tööst rääkida, siis Veevi Hõrakul on oma vastuvõtukabinet, kus ta nõustab patsiente nii tubakast loobumise kui ka diabeedi ja toitumise teemadel. „Mulle on meditsiin lapsest peale meeldinud. Unistasin õeks saamisest ja no nüüd ma siis olengi õde juba pikka aega,” on naine rõõmus.

Auhinda on Veevi Hõrak aga kaua oodanud. „Ma olen Võrumaa Teatajat nii kaua tellinud ja ikka lootnud, et äkki nüüd võidan midagi. Kaua tuli oodata – nüüd siis lõpuks võitsin,” jutustab ta.

Algul oli naine paberlehetellija, aga viimasel ajal eelistab digilehte, sest see reostab vähem kodu.

Auhinnaks sai Veevi Hõrak OÜ Rebaseonu ja digipood.eu välja pandud maitsva lihahõrgutistest pungil grillikomplekti.

Kõigil neil, kes soovivad samuti auhinnaloosis osaleda, tuleks tellida Võrumaa Teataja digi- või paberleht vähemalt pooleks aastaks. Loosis osalevad ka püsikorraldusega tellijad ning varasema tellimuse pikendajad.

20 PÄEVA ENIMLOETUD