Menu

.      

Alustame uut auhinnasadu – esimene auhind jõudis omanikuni

Üllar remonditava autoga, millega ta viimati Oro Offroadil sõitis.         Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Võrumaa Teataja hakkab tellijatele jälle auhindu jagama. Meil on juba iga-aastaseks traditsiooniks saanud, et käime mööda Lõuna-Eestit ringi ja viime oma lugejatele mõnusaid auhindu. Sellel aastal jagame välja maitsvaid grillikomplekte Rebaseonult koostöös digipood.eu-ga, nutitelefoni Euronicsilt ning Tuuletark viib kaks õnnelikku purjeretkele Tamula järvele.

Esimene võitja on Aive Ahi Antslast, kes töötab Antsla Innos. Kuna Aive ei saanud meiega külaskäigu ajal rääkida, siis suunas ta meid abikaasa Üllari juurde ning külastasimegi teda. Üllar töötab oma autoremonditöökojas. Autode remontimisega on mees tegelenud juba 1990. aastatest saati. Peale masinate putitamise on mees veel ametis põllumajandusega: rapsi- ja viljakasvatusega. Praegu on remonditöökojas „ravil” tema oma auto, millega Oro Offroadil sõidetud sai. „Seekord ei läinud hästi, masin vedas alt, eks vaja nüüd vaadata. Tõstsin mootori välja ja tellisin uued jupid, eks näis,” jutustab mees.

Masinatega on tihedalt seotud ka Üllari üks tütardest Katry, kellele kõige rohkem meeldib jääradadel kimada. Sealt on karikaidki koju toodud.

Lehelugejad on pere juba Töörahva Elust saati ning täpset algusaastat enam ei mäletatagi, millal tellima hakati.

Nüüd auhinna juurde. Üllarile tõi loosiõnn maitsva grillikomplekti Rebaseonult koostöös digipood.eu-ga. OÜ Rebaseonu on pereettevõte, mis tegeleb maasuitsuliha valmistamisega vanal traditsioonilisel viisil. Nad on ainus ja esimene ettevõte, kes on saanud veterinaar- ja toiduametilt tunnustuse kui kodus lihatooteid valmistav ettevõte. Peale suitsuliha valmistavad nad hoidiseid, koduleiba, grill-lihasid, kastmeid ja moose. Nad kannavad ka Ehtsa Talutoidu märki.

Kui ka Sina soovid võita toredaid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja või pikenda oma praegust tellimust vähemalt pooleks aastaks ning osaledki loosimises. Loosis osalevad nii paber- kui ka digilehe tellijad ning püsikorralduslepingu sõlmijad.

Järgmine auhind jõuab lugejani juba järgmisel nädalal.

20 PÄEVA ENIMLOETUD