Menu

.      

Ringiga võitjateni suundunud auhind jõudis kohale

Ees vanemad Hans ja Anu. Tagapool lapsed Age ja Karola ning poisid Ott ja Oss. Täname OÜd Tuuletark, kes peret veel lisaks jahisõidule mõnusa suupistelauaga kostitas. Foto: AIGAR NAGEL

JAHISÕIT • Üks tellijate vahel välja loositud jahisõidu auhindadest läks Kaja Kiilole Navi külla, kes otsustas kinkida selle heategevusorganisatsioonile Saagu Valgus.

Suurperesid toetav ühing otsis välja pere, kellele oleks hea kinkida OÜ Tuuletark poolt välja pandud jahisõit Tamula järvel. Toona lugu avaldades jätsime pere saladuseks, sest vinge jahisõit pidi olema neile üllatuseks ja kingiks pulmapäeva puhul, mis toimus alles pärast meie artikli ilmumist.

Nüüdseks on kaunid pulmad peetud ja jahisõit samuti kenade mälestuste hulka talletatud.

FOTO: Aigar Nagel

Kõik meie kohtumised OÜ Tuuletark jahikapten Kaarliga toimuvad millegipärast tuulise ja vihmase ilmaga ja ega seegi kord erand pole. Pool tundi pärast kokkulepitud aega asus perekond teele ja oh imet, vihm lakkas ning järgi jäi ainult tuul. Kaarel sõnab selle peale, et tegelikult kõige parema sõidu saabki just tuulise ilmaga.

Enne järvele suundumist ei saanud küsimata jätta, kuidas pulmapidu möödus. Pereisa sõnul olid pulmad ilusad ning möödusid kenasti. „Peokohaks oli Hämsaare kõrts, käisime ka Munamäe tornis ja Roosisaarel tabalukku kinnitamas. Tädi Silvia oli pulmaemaks ja naaber Aivar pulmaisaks. Nalja sai palju,” jutustab pereisa Hans.

Egas midagi, saadame pere teele ja soovime neile palju õnne.

20 PÄEVA ENIMLOETUD