Menu

.      

Tellijaauhinna järjekordne võitja on Meelis Lepamets

Auhinnavõitja Meelis Lepamets ühes külalistemajas asuvas toas. Taustaks Hiiumaal valminud kunstiteos.               Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Kuna jaanid on kohe ukse ees, siis oleks paslik veel enne välja loosida Rebaseonu grillikomplekt, milles on kõik vajalik mõnusa jaanisöömingu tarvis.

Auhinna võitjaks osutus 53aastane Meelis Lepamets, kes on elukutselt ehitaja. Meelis elab koos elukaaslasega Sõmerpalu vallas Sulbis. Kahe peale naisega on neil kokku viis last, kes kõik on juba täiskasvanud ja elavad kodust eemal, kes Tartus ja kes Soomes.

Meelis on just valmis saanud majutusasutuse remondi. Tube pakutakse ööbimiseks Räpina maanteel ning suuremat reklaami veel tehtud pole, aga juba on paraadi ajaks nii mõnigi tuba broneeritud.

Meelis loeb digilehte juba 2013. aastast alates, mis tähendab, et meie digilehe päris algusaastatest. Mehe sõnul on arvutist hea lugeda, sest siis ei pea lehte kuskilt otsima minema ja värske number on eelmisel õhtul olemas. Paberlehe lugejad peavad seda järgmise päevani ootama.

Meil on alles veel palju auhindu. Kui ka sina soovid loosimises osaleda, siis telli Võrumaa Teataja digi- või paberleht vähemalt pooleks aastaks ning osaledki loosimises. Auhind on võimalik võita ka kõigil varasema tellimuse pikendajatel ning püsikorraldusega tellijatel. Kohe kui kõik grillikomplektid on loositud, võtame ette ja loosime välja OÜ Tuuletark välja pandud kinkekaardid ja mobiiltelefoni Euronicsilt.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD