Menu

.      

Pangabuss segadust ei tekita

Esimesed kliendid on kohal. Foto: KADI HAINASTEENUS • Swedbanki ratastel pangabuss oli eile hommikul taas tegemas oma igakuist Saru–Ruusmäe–Misso ringi. Kui pangabuss juunikuus Sarus oli, tekkis klientide seas arutelu, mis pani pensionäre kahtlema selles, kas augustikuu rahad saadakse pangabussi varajasel külastusajal kätte. Murelikuks tegi olukord seepärast, et ratastel pangabuss jõudis inimesteni enne pensionipäeva ja seda reede hommikupoolikul, mil ei või kindel olla, et rahad on laekunud.


Juunikuus sõnas Lõuna-Eesti pangabussi teller Airi Kurs, et muretsemiseks pole põhjust – kui iga kuu viiendal kuupäeval olev pensionipäev jääb nädalavahetusse, on reeglina pension alati reedesel päeval üle laekunud ja seega ei tohiks raha kättesaamisega probleeme tekkida. Ka eile oli ta positiivne – esimesed pangabussi teenuseid kasutama tulnud kliendid said ilusasti oma raha kätte.
Swedbanki pressiesindaja, Mart Siilivask sõnab, et kui sotsiaalministeerium teeb kandeid 3. augustil enne kella 10, siis võib olla kindel, et nii Saru, Misso kui ka Ruusmäe kliendid saavad raha kätte.

20 PÄEVA ENIMLOETUD