Menu

.      

Pangabussiga nutituuril

Inimesed tihedas vihmasajus ja poris Antsla vallamaja taga pangabussi ukse taga järjekorras ootamas. Foto: Võrumaa TeatajaNUTINÕUSTAMINE • Eestit läbib sel kevadel koos pangabussiga Vaata Maailma sihtasutuse nutituur, mille käigus õpetatakse pangabussi klientidele nutitelefoni kasutamist.

Neljapäeval oli pangabuss Antsla vallamaja taga. Sadas tihedat hoovihma ja pangabussi ukse taga järjekorras ootavad inimesed said läbimärjaks. Riided lirtsusid, jalgealune muutus poriseks. Aga midagi polnud teha – pangad on otsustanud Antslast oma tegevuse koomale tõmmata ja kliendi jaoks mugavad kontorid kaotada.

Inimesed olid pangabussi ukse taga oodates läbi vettinud ja pahased. Pangabuss käib Antslasse ainult üks kord kuus ja peatub tund aega. Sellega peavad kõik toimingud tehtud saama. Antslas on küll sularahaautomaadid, aga näiteks raha sisse sinna panna pole võimalik, ainult välja võtta. Niisamuti ei saa automaadid vahetada pangakaarte ja teha muid lihtsamaid pangatoiminguid. Pangabussis on seevastu olemas kaks automaati – üks selleks, et raha sisse panna, ja teine, et välja võtta.{fcomment}

20 PÄEVA ENIMLOETUD