Menu

.      

AS Räpina Haigla tervisekeskuse juurdeehitus sai nurgakivi

Räpina Vald

3. aprilli päiksepaistelisel pärastlõunal pandi AS Räpina Haigla Esmatasandi Tervisekeskuse hoone juurdeehitusele pidulikult nurgakivi. AS Räpina Haigla juhatuse esimees Peeter Sibul ütles, et see on omamoodi uue arenguetapi sissejuhatus Räpina piirkonna ravi-tervishoiu teenuse arendamisel.

“Me oleme eesmärgiks seadnud tervishoiu- ja hooldusteenuste pakkumise oma pädevuse ja võimaluste piires,” ütles Sibul.

Räpina Vald

Mõned aastad tagasi otsustas Räpina valla juhtkond tolleaegse vallavanema Teet Helmi eestvedamisel, et tuleb kasutada riigi poolt pakutavat võimalust luua juurde uued ravivõimalused ja parandada patsientide, arstide-õdede vastuvõtu- ning töötingimusi. “Meil on läinud hästi, sest praeguseks oleme jõudnud tegevustega juba niikaugele, et rahandusküsimused on valla, rahandusministeeriumi- ja SA Tartu Kiirabiga koostöös lahendatud ning ehitustegevus käib. Siinkohal tänan Räpina valda, kes on väga suure rahalise panuse andnud kogu projekti läbiviimisse investeerides 930 000 eurot remont-ja ehitustöödesse ning rahandusministeeriumi. Samuti tänan meie väga head ja pikaaegset koostööpartnerit SA Tartu Kiirabi, kes samuti annab väga suure rahalise panuse ligikaudu 170 000 euro näol meie ühise eesmärgi nimel ning lisaks ka Setomaa valda,” sõnas Peeter Sibul.

Räpina Vald

Nurgakivi ajakapslisse asetasid omapoolsed meened volikogu esimees Teet Helm, vallavanem Enel Liin, Eesti Haigekassa juhatuse esimees Rain Laane, AS Semuehitus juhatuse liige Ahto Vink ning OÜ Pärnprojekt juhatuse liige Kalev Pärna. Haigla poolt asetati kapslisse kaks väljaprinti tervisekeskuse valmivast honest, SA Tartu Kiirabi fotod kiirabitöötajatest ja autodest, vallavanem Enel Liin asetas kapslisse viimase Räpina Rahvalehe numbri, milles ta põhjalikult kirjutas rajatavast tervisekeskusest. Kapslisse sai veel klaasist süstal, praegu käibel olevaid münte jm.

Kapsli asetasid vundamenti perearstide esindaja Meelis Kaup ja eriarstide esindaja Stepan Sahnjuk, SA Tartu Kiirabi juhatuse esimees Ago Kõrgvee ning koduõenduse eest vastutav Sigrid Lillemäe.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD