Menu

.      

14. august läheb Võru ajalukku kolme ajaloolise sündmusega

Vee tänava uus teekate. Foto: ANDREI JAVNAŠANVÕRU 231 • Reede, 14. august 2015 läheb linna ajalukku kolme ajaloolise sündmusega, mida võib sümboolselt nimetada ka sünnipäevakingitusteks 231aastasele linnale.

Reede hommikupoolikul toimunud linnavalitsuse istungil väljastati kasutusluba Vee tänava kvartali ümberehitatud teekatetele, mis lisaks Vee tänavale puudutavad ka Liiva, Tartu ja Vabaduse tänavaid ning supelranda. Tegu on väga õnnestunud tööga, mida saab tõesti nimetada Vee tänava kvartali projektiks. Kasutusloa sai ka Seminari tänav 1 laiendatud ja ümberehitatud koolihoone.

Reede keskpäeval Võru linnapea Anti Allasega Vee tänaval kohtudes tuli jutuks linna 231. sünnipäev ja ajalukku minev linnavalitsuse istung, kus anti kasutusluba linna mõistes tipp-projektidele.

Anti Allas tundis linnapeana heameelt, et nii suured tööd on valmis ja nimetas kolmanda olulise asjana, et reede pärastlõunal registreeris notar sihtasutusena Võru Katariina kiriku rekonstrueerimise fondi. Kirikut remonditi viimati 22 aastat tagasi, kui oli linna 200. juubel.

Anti Allase sõnul saab rõõmu tunda ka peatselt algavast lasteaedade renoveerimisest ja kui hangetega tõrkeid ei tule, saab Sõlekese juures nii-öelda kopa maasse lüüa veel sellel aastal.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD