Menu

.      

Võrumaal registreeriti möödunud aastal 3614 teadet, mis vajasid politseipatrulli reageerimist

  • Kirjutas Kadi Annom

Piirkonnavanem Anti Paap esmaspäevasel Võru politseimajas toimunud ümarlaual möödunud aasta kokkuvõtet tutvustamas. FOTO: Aigar Nagel

Esmaspäeval toimus Võru politseimajas ümarlaud, kus osalesid peale politsei lastekaitsetöötajad, sotsiaaltöötajad, sotsiaalkindlustusamet, Võrumaa arenduskeskus ja omavalitsuste liikmed, kes kureerivad sotsiaaltööd. Vaadati tagasi möödunud aastale ja seati eesmärke käesolevaks aastaks.

Usaldus politseitöö vastu on kasvanud

2018. aastal oli usaldus politseitöö vastu Võrumaal 93,8 protsenti, mis on viimastel aastatel püsinud üsna stabiilne. Eesti keskmine usalduse protsent politseitöö vastu on 84,7. Kusjuures Lõuna-Eesti turvaliseimaks piirkonnaks peetakse Viljandimaad.

„See näitab, et oleme õigel teel ja et oleme rahva usalduse võitnud. Oleme inimeste arvu poolest väga suur riigiasutus ja suurt organisatsiooni ei ole sugugi lihtne suunata, see võtab aega. Mul on hea meel, et oleme vaatamata sellele ootusi täitnud,” on piirkonnavanem Anti Paap rahul.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD