Menu

.      

Maamessil osaleb 16 Võrumaa ettevõtet

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
Maamess 2018 FOTO: Aigar Nagel
25.-27. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses iga-aastane maaelu suursündmus Maamess, millest võtab osa ka 16 ettevõtet Võrumaalt.

Maamess on Eesti suurim mess, mis toob igal aastal kokku sadu ettevõtteid ning kümneid tuhandeid külastajaid. Tänavu on messist osa võtmas 480 firmat 12st riigist. Kümnendik eksponentidest on välismaist päritolu, ülejäänud Eestist. Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on tänavu osalejaid kõikidest Eesti maakondadest. “Meil kui korraldajatel on hea meel, et Maamess on ülevabariigilise tuntusega ning et üha enam leiab tee messile ka võõramaist publikut,” sõnas ta.
 
Maamess 2018 FOTO: Aigar Nagel
Võrumaalt on Maamessil esindatud SKS Võru OÜ, Ramo AS, Lintexon OÜ, Kagu-Eesti Lihatööstus OÜ, TLSystem OÜ, Liivimaa Lihaveis MTÜ, Andri-Peedo talu OÜ, Nopri Talumeierei OÜ, Rõuge vald, Metsavenna Turismitalu, Forestplanter OÜ, Sternoberg OÜ, Nipi Seafarm OÜ, Villagu Talu ja Talumeiereide Liit MTÜ.

“Ettevõtjad suhtuvad Maamessi tõsiselt ning hoolitsevad selle eest, et külastajatel oleks võimalik tutvuda valdkonna suuremate uudistega. Ka tänavu on Maamessil hulgaliselt masinaid ja seadmeid, mida esmaesitletakse Eestis või Baltikumis just siin,” rääkis korraldaja.

Maamess avatakse külastajatele neljapäeval, 25. aprillil kell 10.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD