Menu

.      

Võru mööblifirma juht: inimesed ootavad riigi keskmist palka, mina neile seda maksta ei jõua

  • Kirjutas Sten Sang

Mööblifirma OÜ Võru Seeder juht Oleg Udodov soovib südamelähedase äriga edasi tegeleda, kuid 1300eurone palgasurve pressib kõvasti peale. Foto: AIGAR NAGEL

Võrus pehme mööbli, täispuitmööbli ning mööblifurnituuri müügi ja valmistamisega tegeleva OÜ Võru Seeder juht Oleg Udodov otsib töötukassa kaudu ettevõttesse klienditeenindajat.

Tööülesannete alla käivad mööblimüük, klientide nõustamine ning nendega kaardiga ja sularahas arveldamine koos müügiaruannete koostamisega.

Mõõn pitsitab

„Praegu on paar inimest tulnud ja me proovime nende sobivust. Olen ettevõtmist alates märtsist pidanud kokkupoole tõmbama, sest järjest suletakse mööblimaju. Peale selle on võrukal väga kõrge palgaootus – ta soovib statistilist riigi keskmist summas 1300 eurot,” tõdeb Udodov. Ta muutub väga tõsiseks, kui hakkab lahti rääkima keskmise palga hingeelu. See maapiirkonna jaoks kättesaamatu number on kokku raalitud arvestades tippjuhtide, IT-sektori ja ministrite üüratuid töötasusid, arvestatud ei ole konkreetse valdkonna enda keskmist palka.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD