Menu

.      

Laupäeval toimusid Tamulal uudse spordiala aerusurfi Eesti meistrivõistlused

  • Kirjutas Kadri Nagel

Betti Vainküla (Surfhouse/Pirita Surfiklubi), kes lõpetas võistluse kiirema naisena, ning Tõnis Metstak (Sunlovers), kes saavutas Eliit klassis viienda koha. Foto: AIGAR NAGEL

Aerusurf on Hawaiilt pärit spordiala, mis nüüd ka Eestis iga suvega järjest populaarsust on kogunud. Asja ilu peitub selles, et tuleb aerulaual tasakaalu hoida, aeruga hoogu lükata, loodust nautida ja kogu üritusest rõõmu tunda.

Aerulauaga sõitmiseks pole vaja merd, ookeani ega hiiglaslikke laineid, vaid piisab täiesti väiksest järvest nagu Tamula. Ilm napi 14 soojakraadiga võistlustel osalejaid just ei hellitanud, pakkudes sekka ka karedat tuult ja mõne piisa vihmagi, aga see ei paistnud suppajaid sugugi häirivat, seda enam, et veetemperatuur oli õnneks 20 kraadi.

Suppamine muutub järjest populaarsemaks spordialaks. Laupäeval toimus SUP Eesti Meistrivõistluste neljas etapp. FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD