Menu

.      

Võru koolide edulood paistsid silma ja pääsesid finaalvooru

  • Kirjutas Sten Sang

Antsla gümnaasiumi edulood pääsesid edasi konkursi „Õppimine on põnev” finaalvooru, kus selgitatakse välja parimad. Foto: ANTSLA GÜMNAASIUM

Haridusprogrammi „Ettevõtlik kool” edulugude konkursi „Õppimine on põnev” Võru maakonna kolme parima edasisaaja seas on Antsla gümnaasiumi projektid „Heategevuslik jõululaat ja oksjon” ning „Loovuslaager”. Võru Kesklinna kool sai finaali mammutprojekti tulemusena valminud muusikaliga „Vaeslaps ja talutütar”.

Tubli arv osalejaid

Antsla gümnaasiumi huvijuht Liivia Rebane andis teada, et heategevusliku jõululaada ja oksjoni korraldasid 11. klassi õpilased vahetult enne möödunud aasta jõule. Eesmärk oli saadud tulu koguda vähekindlustatud õpilastele õppeekskursioonidel osalemiseks, õppevahendite soetamiseks ja ettevõtlike ideede teostamiseks. „Jõulude ajal on laadad tavalised. Antsla gümnaasiumi laat ja oksjon erinesid selle poolest, et suudeti kaasata kogu koolipere ja paljusid lastevanemaid. Mõttega tuli kaasa ligi poolsada partnerit, kes kõik meeleldi noorte ettevõtmist toetasid,” sõnas Rebane. Kõik klassid olid ettevõtlusõppe raames esindatud oma müügilettidega ja külalisena oli kohal Urvaste kool oma keraamikaga. Õpilasfirmadel ja koolitöötajatel olid oma müügiletid, töötasid kohvikud ja keerutati loosiratast.

Võru Kesklinna kooli muusikalisest eduloost „Vaes-laps ja talutütar” kujunes lõimiv projekt, mis ühendas omavahel kogukonna, õpetajad, õpilased ja lastevanemad. Foto: TÕNIS ANTON

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD