Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Vaidlus Räpina maanteel: veokijuht ei mahu krundile keerama, aga projekt pole veel valmiski

  • Kirjutas Heleri Lakur

Rekonstrueeritud Räpina maantee laiuseks tuleb üldjuhul kaheksa meetrit. Räpina mnt 11a kinnistu esisel alal on sõidutee kogulaius lisanduva mahapöörderaja tõttu 9,9 meetrit. Fotod: AIGAR NAGEL

Toimetuse poole pöördus eelmisel nädalal ärev veoautojuht, kelle sõnul on Räpina maantee rekonstrueerimistööde käigus muudetud läbipääsmatuks Räpina maantee 11a kinnistule sissesõit. Kuna olukord tundus olevat tõsine ja ehitusspetsialistid mehe sõnu ei uskuvat, sõitis toimetus olukorda hindama.

OÜ Vallo Veod heaks töötava autojuhi Toivo Laatsi jaoks oli veel möödunud nädalal olukord rohkem kui õudne. „Siin tuleb mõõdulint kätte võtta, sest muudmoodi mina enam siin asja selgeks ei tee,” põrutas kogenud autojuht vihaselt. Peale selle teatas ta, et pärast seda, kui möödunud neljapäeval kõnnitee äärekivid paika pandi, ei olnud võimalik 2,5 meetrit laia veokiga kolme meetri laiusest aiavahest läbi pääseda. „Asi on veel hullem. Mul soovitati autokooli minna,” sõnab vihane veokijuht, kes kõige selle kõrval oli valmis öeldut demonstreerima.

Rekonstrueeritud Räpina maantee laiuseks tuleb üldjuhul kaheksa meetrit. Räpina mnt 11a kinnistu esisel alal on sõidutee kogulaius lisanduva mahapöörderaja tõttu 9,9 meetrit. Fotod: AIGAR NAGEL

Olukord väljub kontrolli alt

Linnamajanduse osakonna juhataja asetäitja Risto Aim ütleb toimetusele kohapeal, et Laats tõepoolest võttis temaga samal hommikul ühendust, aga mehega ei olevat võimalik rääkida, sest Laats ei kuulavat mitte ühtegi selgitust ja ainult sõimab. Järgneb demonstratsioonsõit.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD