Menu

.      

Antsla volikogu toetab kompetentsikeskust Tsenter

  • Kirjutas Heleri Lakur

19. novembri Antsla volikogus tõi kompetentsikeskuse eesmärkidest näiteid ka Võrumaa kutsehariduskeskuse direktor Tanel Linnus, kelle sõnul loodi keskus kooli juurde ühe üksusena seetõttu, et Võrumaal on Eesti mõistes puiduvaldkonda õpetatud kõige kauem ja see on siin piirkonnas olnud alati omal kohal. Samuti lisas Linnus, et Euroopa Liidus ei ole ühtegi kompetentsikeskust, mis tuleks ise endaga toime, seda on alati toetatud kas riigi, kohalike omavalitsuste või suurte kontsernide poolt. Tsentri tegevjuht Britt Vahter aga läbis viimases volikogus peadpööritava ristküsitluse, enne kui asuti lõpphääletusele. Foto: AIGAR NAGEL

19. novembri Antsla volikogus tõi kompetentsikeskuse eesmärkidest näiteid Võrumaa kutsehariduskeskuse direktor Tanel Linnus, kelle sõnul loodi keskus kooli juurde ühe üksusena seetõttu, et Võrumaal on Eesti mõistes puiduvaldkonda õpetatud kõige kauem ja see on siin piirkonnas olnud alati omal kohal.

Samuti lisas Linnus, et Euroopa Liidus ei ole ühtegi kompetentsikeskust, mis tuleks ise endaga toime, seda on alati toetatud kas riigi, kohalike omavalitsuste või suurte kontsernide poolt. Tsentri tegevjuht Britt Vahter aga läbis viimases volikogus peadpööritava ristküsitluse, enne kui asuti lõpphääletusele.

Antsla volikogu istung oli erakordne, sest üle pika aja olid kohal kõik volikogu liikmed.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD