Menu

.      

Kodanikupäeval tunnustati maakonna tegusamaid kodanikke ja ühendusi

  • Kirjutas Birgit Pettai

Võru maakonna tegusate kodanike, silmapaistvamate ühingute ja kodanikuühiskonda toetavate ettevõtete kandidaadid ja laureaadid. Fotod: BIRGIT PETTAI

26. novembril Lüübnitsa külakeskuses aset leidnud kodanikupäeva tunnustusüritusel tunnustas Võrumaa arenduskeskus koostöös Kodanikuühiskonna Sihtkapitaliga maakonna tegusamaid kodanikke, ühendusi ja neid toetanud ettevõtteid.

Võrumaa arenduskeskusele esitati tänavu tunnustamiseks 23 kodanikku, kuus ühendust ja viis ettevõtet. Aasta tegusaima kodaniku laureaadiks nimetati MTÜ Kaikamäe eestvedaja Lilian Freiberg.

Lilian Freiberg on Kaika seltsimaja hing ja keskkonnaameti pärandkultuuri spetsialist. Ta valutab südant kodukandi loodusmaastike ja metsade säilimise eest, tegutseb lammaste aretamisega tegelevas omakandi inimeste loodud MTÜs Maavillane ja on juhatuse liige ka Karula Hoiu ühingus.

Laureaadid. Vasakult: Piret Haljend (MTÜ Saagu Parem eestvedaja), Ruuta Ruttas- Küttim (kogukonna turvalisuse eestvedaja), Evelyn Tõniste (rahvahääletuse võitja ning Antsla Tarbijate Ühistu esindaja), Lilian Freiberg (Võru maakonna tegusaim kodanik 2019). FOTO: Birgit Pettai

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD