Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitjad on Einar ja Helve

  • Kirjutas Kadri Nagel

Einar ja Helve oma vast remonditud kodus. Natuke on veel asju vaja paika sättida ja siis võib korras kodust rõõmu tunda. Täname Helvet ka kaunite susside eest, mille ta ise on valmistanud ja Võrumaa Teataja reporterile kinkis. Foto: AIGAR NAGEL

Tore paar, kes on koos olnud juba üle poole oma elust, lõpetab just korteri remonti ning ootab jõule. Pühadeks saabuvad koju lapsed, kellest üks elab Tallinnas ja teine Šveitsis.

Einar on 40 aastat laulnud segakooris Tervis ning ansamblis. Helve  tegeleb siiani tantsimisega pensionäride päevakeskuses ning on kunagi jalga keerutanud koos Kai Leetega. Kodus leidub neil hulgaliselt raamatuid, põhiliselt just seeriaid ja järjejutte ning sama hoolega loevad nad ka Võrumaa Teatajat. Kui vanasti osteti väga palju raamatuid, siis nüüd jäävad poes näppu ainult ajalooraamatud, sest need pakuvad enim huvi. Võrumaa Teatajast meeldib neile lugeda peaaegu kõike. „Natuke poliitikat, natuke vallaelu, vaatan ikka üle kõik, mis kuskil toimub ja mida ehitatakse,” sõnab Einar.

Praegu täidavad abielupaari igapäevaelu toimetamised kodus ning tööd tehakse ka aiamaal. Suvel rohkem, nüüd sügisel said just roosid ja viinamarjad kinni kaetud.

Täname sponsoreid, kes meie kingivaliku meeldivalt mitmekesiseks on muutnud: Euronics Võru, muusik Tuulikki Bartosik, Kubija hotell-loodusspaa, digipood.eu ja Condor arvutisalong. Kingikotti on puistatud CD-plaadid väärt muusikaga, kaasaskantav kõlar, kinkekaardid, spaapääse, saunalina, Kubja raamat ning kruus. 

NB! Kui soovid osaleda auhindade loosimisel!

Võitmiseks tuleb tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või olla püsikorraldusega lugeja. Arvesse lähevad ka kõik tellimuse pikendajad.

Einar ja Helve said endale auhinnaks Tuulikki Bartosiki plaadi ning kinkekaardid Condori arvutisalongilt ja digipood.eu’lt.

20 PÄEVA ENIMLOETUD