Menu

.      

Võru noormees Karl Jörgen Lööper inspireerib teisi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru gümnaasiumi abiturient Karl Jörgen Lööper ei varja oma rõõmu tunnustuse üle, kuid keskendub praegu enim riigieksamitele. Kooliaasta lõpuni veab ta ka kooli õpilasesindust ehk MÕISa. Foto: AIGAR NAGEL

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps tunnustas aasta parimaid ettevõtlusõppe edendajaid ning ettevõtlikke õppureid ja õpetajaid üle Eesti. Silmapaistva kandidaadina pälvis tänukirja ka Võru gümnaasiumi õpilane Karl Jörgen Lööper (18).

Ise arvab

Karl Jörgen Lööperi sõnul ei võta ta midagi ette tunnustuse pärast, aga on äärmiselt rõõmus, et on oma tegevusega silma paistnud. Teda kandidaadiks esitanute kirjelduse järgi on tegemist ettevõtliku, hooliva, õppimist ja aktiivset eluviisi väärtustava noormehega, kes paistab silma sellega, et peale suurepäraste tulemuste õppetöös ja ettevõtlusõppes ning suure panuse koolielu edendamises jõuab ta professionaalsel tasemel jalgpalli mängida, kohalikul tasemel tulevasi sporditähti treenida, muusikalistes tegevustes osaleda ja kohalikku ettevõtet turundustegevustes aidata.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD