Menu

.      

FOTOD Endise naftabaasi territooriumi reostuse likvideerimine võib maksma minna kuni seitse miljonit eurot

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTO: Aigar Nagel

Teisipäeval Võrumaad väisanud keskkonnaministeeriumi ametnikud eesotsas minister Rene Kokaga olid arvamusel, et Kose tee ääres asuva endise naftabaasi territooriumil oleva reostuse likvideerimiseks tuleb raha leida. Reostuse likvideerimise jätkamiseks peavad kokkuleppele jõudma aga ennekõike peamised osapooled, milleks on Võru linn, kaitseministeerium ja kaitseinvesteeringute keskus.

Reostuse tulemused ootuspärased

Hiljuti koostatud ja ASi Kobras tehtud reostusuuringu tulemuse kohaselt on endise naftabaasi territoorium tõsiselt reostunud ning ohustab omakorda ka Kubja järve. Võru linnavalitsus kohtus paar päeva tagasi ka keskkonnaministeeriumi esindajatega, et anda omakorda ülevaade praegusest olukorrast.

Pildil on keskkonnaministeerumi asekantsler Marku Lamp, keskkonnaameti Lõuna regiooni juhataja Ena Poltimäe, Võru linnavalitsuse maanõunik Tauno Asi, ministri nõunik Gert Villard ja keskkonnaminister Rene Kokk, kes vaatavad üle territooriumil oleva reostunud ala plaani. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD