Menu

.      

Neljas mängutuba Võrus - kas värskendav konkurents vanadele tegijatele?

  • Kirjutas Heleri Lakur

Paar kuud tagasi vanadest kaupluseruumidest mängukeskuse ümberehitamisega alustanud perekond on ehituse juures olnud algusest peale. Pildil on ema Marelle Mölder, isa Argo Mõttus ja viieaastane perepoeg Rudolf Mõttus. Tütar Lilian Mõttus (puudub pildilt) kujundas uuele mängukeskusele logo. Foto: AIGAR NAGEL

Võrus Pika tänava ääres ja tankla vahetus naabruses asuv büroohoone saab peagi uue hingamise.

Majas tegutsevate loomakliiniku ja kohviku kõrvale seab end peatselt sisse täiesti uus mängukeskus, mis paneb rõõmsat uudist kuuldes loodetavasti põksuma nii mõnegi lapsevanema südame. Kas uue mängukeskuse ruumid rahuldavad Võru linna lastevanemate soove, pole kindel, kuid ideid uhiuue keskuse omanikel jagub.

Uksed avab omamoodi liikluslinnak

Veel mõned päevad ootamist ja uue mängukeskuse uksed saavad avatud ka neile, kes on oodanud kohta, kus tähistada lastega suuremat sorti sünnipäeva või rentida sobivaid ruume, kus ka lastel oleks huvitav olla. Endistest Würthi poe ruumidest pole midagi alles ja kapitaalremondi läbi teinud saalist vaatab vastu avar liiklusradade ja ronimismajaga sisustatud liikluslinnak. OÜ Lõunavara juhatuse liige Argo Mõttus, kellele kuulub Pikk 21 hoonekompleks, ütleb Võrumaa Teatajale, et ruume iga päev lahti hoidma ei hakata.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD