Menu

.      

Tellijaauhinnavõitja Sirje Reinert ootab jõule ja rõõmustab loosiõnne üle

  • Kirjutas Kadri Nagel

Selle nädala võitja Sirje Reinert hoiab käes kingikotti, kus sees Kubija hotell-loodusspaa käterätik, kruus ja Kubija raamat ning Tuulikki Bartosiki plaat väärt muusikaga. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Selle nädala tellijaauhinna võitja on Sirje Reinert. Väga huvitaval kombel on meie loosiõnn selle auhindade jagamise sarja ajal juba kolmandat korda naeratanud naisterahvale, kes on elukutselt raamatupidaja.

Sirje Reinertil on kaks last, kellest üks elab Võrus ja Teine Tallinnas. Jõuludeks tulevad mõlemad koju külla. Jõulukingiks tal konkreetset soovi pole, vaid soovib, et see oleks lihtsalt üks tore üllatus. Perega on neil plaanis teha loosipakke ning Sirje on kindel, et sealt see üllatus ära ka tuleb. Lisaks raamatupidaja ametile on Sirje tegelenud ka käsitööga. Kudumine, heegeldamine ja õmblemine ei ole tal praegugi meelest läinud. „Vanasti sai kõik kleidid ja palju riideid endalegi õmmeldud, sest polnud ju midagi saada,” räägib Reinert.

Võrumaa Teatajat on peres tellitud juba väga pikka aega. „Alguses tellis mul ema ja nüüd tellin mina ning abikaasaga koos loeme,” seletab Reinert. Lehest loevad nad praktiliselt kõike, kõige esimesena võetakse tavaliselt ette kaanelugu.

Kui ka Sina soovid võita toredaid auhindu siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või sõlmi püsimakse leping. Arvesse lähevad ka kõik kehtiva tellimuse pikendajad.

Täname sponsoreid, kes meie kingivaliku meeldivalt mitmekesiseks on muutnud: Euronics Võru, muusik Tuulikki Bartosik, Kubija hotell-loodusspaa, digipood. eu ja Condor arvutisalong. Kingikotti on puistatud CD-plaadid väärt muusikaga, kaasaskantav kõlar, kinkekaardid, spaapääsmed, saunalina, Kubija raamatud ning kruus.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD