Menu

.      

Mida Võrumaa lapsed jõuludeks soovivad?

  • Kirjutas Heleri Lakur

Esimesena küsitles Võrumaa Teataja võrulasi. Kadri ja Tiidu peres kasvavad kolm poega: Steven, Stenar ja Kenert. Ema Kadri sõnul pole poisid ühtegi kirja jõuluvanale teele pannud, aga on olnud rõõmsad kõikide eelmisel aastal saadud kinkide üle. Ettevalmistused jõuluvana tulekuks on perel juba tehtud. Foto: AIGAR NAGEL

Ilmselt on jõulud see aeg aastas, mida ootavad kõige rohkem just lapsed, ka sellepärast, et siis on kinkide aeg. Selle aasta jõulusoovide ja kingiideede kohta küsis toimetus seekord arvamust just laste endi käest, sest nemad teavad kõige paremini, mis nemad tahavad.

Kui lastevanemad arvavad, et teavad hästi, mida laps endale jõuluks soovib, siis sageli nad eksivad. Abiks on kirjad jõuluvanale ja päkapikkudele, kuid teinekord päästab lapse aus ja konkreetne soov ka välja olukorrast, kui kiri peaks minema kaduma. Kes tahab teada, mida tema laps sel aastal jõuluvanalt soovib, on õnnega koos. Kes veel ei tea, siis ehk on abi ka siinsetest ideedest, et lõbus ja meeldiv kingitus oma lapsele või lapselapsele ka sel aastal kohale jõuaks.

Lapsed on praktilised

Võin julgelt öelda, et enamik lapsi Võru linnast ja maakonnast olid seda meelt, et parim kink on mõni mänguasi või tegevuskomplekt, mida telereklaamist nähtud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD