Menu

.      

Garderoobidesse unustatakse mitukümmend eset nädalas – riietest kuldeheteni

  • Kirjutas Heleri Lakur

Spordikeskuse juhiabi Reet Jeenase (pildil vasakul) sõnul on unustajateks ikkagi lapsed ja noored, aga ka kooliõpilased ja treenijad. Võru spordikeskuse naised Reet ja Ülle demonstreerivad muu hulgas kadunud riiete sekka sattunud dušigeele, joogipudeleid, kellasid, ehteid, millele järele ei tulda.

Võru linna õppeasutuste ja huvikoolide riidehoiuruumidesse ja garderoobidesse unustatakse sada kui mitte mitusada eset kuus. Võru spordikeskusele ja teistele õppeasutustele on aga selline hulk unustatud esemeid paras peavalu, sest mis ununenud, see sageli sinna ka jääb.

Üks kuni kümme eset päevas

Võru spordikeskuse juhiabi Reet Jeenas ei suuda toimetuse palve peale keskusesse unustatud asju isegi mitte kokku lugeda, sest võõraid esemeid, mis külastajate poolt maha jäetud, on üle mõistuse palju. „Päevad on erinevad, mõnel päeval juhtub olema üks-kaks asja, teistel päevadel jälle kuni kümme asja.

Võru spordikeskuse kodukord näeb ette, et kui ühe kuu jooksul pole esemete õiguspärane omanik esemetele järele tulnud, annab spordikeskus esemed üle heategevuseks või eelnimetatud kasutusviisiks ebasobivusel hävitab. Fotod: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD