Menu

.      

Päkapiku lasteaia lapsed annetasid 724 eurot haigetele lastele haiglas

  • Kirjutas Heleri Lakur

Eile andsid Päkapiku lasteaia lapsed Grete ja Rudolf jõululaadal teenitud 724 eurot üle Lõuna-Eesti haiglale. Pildil on LEHi kommunikatsioonijuht Ave Abel (vasakult), siseosakonna õendusjuht Karmen Raag, taastusravikeskuse juhataja Katrin Lembra, lastearst Ruth Kipper, füsioterapeudid Triinu Lukin ja Jane Pang, õendusjuht Jana Trolla, Võru lasteaia Päkapikk direktor Merike Urm ja hoolekogu esimees Marianne Mett. FOTO: Aigar Nagel

Võru lasteaed Päkapikk annetas tänavuselt Võru linna jõululaadalt saadud müügitulu Lõuna-Eesti haigla lasteosakonnale. Tegemist on lasteaiale juba traditsioonilise ühistegevusega, kus igal aastal panustavad lastevanemad, lapsed ja õpetajad koos, et saadud müügituluga teha mõni heategu.

Selle aasta moto

„Meie selle aasta moto on, et heategu on hea tegu! Üks heategu oli käia jõululaadal müümas ning sellel aastal otsustasime antud tulu annetada lasteosakonnale,” sõnas lasteaia direktor Merike Urm.

Lasteaia Päkapikk hoolekogu esimehe Marianne Meti sõnul võetakse linnalaadalt osa juba mitmendat aastat.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD