Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitja on Tiiu Miller Võru linnast

  • Kirjutas Kadri Nagel

Tiiu Miller koduse jõulupuu ees. Raamatuid on talle meeldinud lugeda lapsest saati, aga nüüd võtab ta tihedamalt kätte ajalehe ning vahel ka ajakirja. Foto: AIGAR NAGEL

Auhinnavõitja Tiiu Miller on lehetellija olnud sellest ajast peale, kui ta vähegi mäletab. Peale Võrumaa Teataja loeb Tiiu veel Postimeest ja Maalehte ning on lapsest saadik olnud suur lugemishuviline. „Kui ma veel väike olin, siis mäletan, et alustasin lugemisega juba õige tillukesest peast peale. Lugesin hämaras 15vatise pirni valgel, sest paremat valgustust polnud tol ajal võtta,” seletab Tiiu.

Kõige rohkem meeldisid talle muinasjutud, aga elu jooksul on loetud palju teisigi raamatuid. Nüüdki võtab ta lehe kätte, et Võrus toimuvaga ikka kursis olla ning tõdeb, et kohalik leht on viimasel ajal läinud sisukamaks. „Hulga rohkem artikleid on lugeda,” lisab ta. Varem on nende peres peale ajalehtede tellitud ka palju ajakirju. Tiiu mäletab veel hästi Nõukogude Naise ja Silueti ilmumise aegasid, kui isa terve öö järjekorras seisis, et ajakiri soetada.

Jõulud möödusid selles peres rahulikult, külas käis poeg, kes elab ja töötab Tallinnas, ning ka tütar, kes on ennast sisse sättinud Võrus. Enne pensionile jäämist pidas naine asjaajaja-raamatupidaja ametit.

Täname sponsoreid, kes meie kingivaliku meeldivalt mitmekesiseks on muutnud: Euronics Võru, muusik Tuulikki Bartosik, Kubija hotell-loodusspaa, digipood.eu ja arvutisalong Condor. Kingikotti on puistatud CD-plaadid väärt muusikaga, kaasaskantav kõlar, kinkekaardid, spaapääse, saunalina, Kubja raamat ning kruus.

NB! Kui soovid osaleda auhindade loosimisel!

Võitmiseks tuleb tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või olla püsikorraldusega lugeja. Arvesse lähevad ka kõik tellimuse pikendajad. Loosida on jäänud veel vaid üks auhind.

Tiiu Miller sai endale auhinnaks Tuulikki Bartosiki plaadi ning kinkekaardid Condori arvutisalongilt ja digipood.eu’lt.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD