Menu

.      

FOTOD Vapper Ärni päästis padrikusse eksinud Helgi

  • Kirjutas Sten Sang

Fotol on oma esimest töövõitu tähistav teenistuskoer Ärni FOTO: Aigar Nagel

Napilt kaheaastane politsei teenistuskoer Ärni päästis reedel oma karjääri esimese elu – ta leidis kaduma läinud 92aastase Võru proua Helgi. Järjekindel kutsa võttis lõhna üles läbitungimatuna näivast padrikust ning juhatas abistajad segaduses ekslejani.

Uskumatu leiukoht

3. jaanuari varahommikul Võru linnas kõndima läinud 92aastane Helgi ei naasnud õhtuks koju ja tema üles leidmiseks kutsuti appi politsei. Viimati nähti vanaprouat Räpina maanteel koeraga jalutamas. Korrakaitsjad kammisid läbi linnatänavad ja kasutasid lagedamatelt aladelt otsimiseks drooni. Operatsiooni kaasati napilt kaheaastane teenistuskoer Ärni, kes moodustab kahese tiimi oma perenaise, Piusa kordoni koerajuhi Kersti Nüüdiga.

Napilt kaheaastane politsei teenistuskoer Ärni päästis reedel oma karjääri esimese elu. Ta leidis koos oma koerajuhi Kersti Nüüdiga kaduma läinud 92aastase Võru proua Helgi. FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD