Menu

.      

Võru linn sai Visit Estonia parima jõulumeeleolu tiitli

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Keskväljak 2019. aastal esimest korda jõulurüüs. Idee eestvedaja ja autor linnavalitsuse haljastuse ja linnakujunduse spetsialist Anne Vahtla. Valguse paigaldas ja kuuse kaunistas OÜ Enerel, OÜ Kagukatus valmistas ja paigaldas suurtele valgustitele rippuvad ketid, ADExpert valmistas helbekesed lillekastidesse ja ratastele. Foto: AIGAR NAGEL

Visit Estonia noppis välja möödunud aasta vahvamad ideed, kuidas jõule meeldejäävamaks muuta. Nende seast said kõik hääletajad oma lemmiku valida 27. detsembrini. Tihedas konkurentsis osalesid jõuluvõrud Võru linnaväljakul, Sibulatee kalavõrgust jõulupuu, jõululinn Tartu Valgusküla, Pärnu hõbekuusk ja jõuluküla, Kuressaare pakupäkapikud, Rakvere valgustunnel ja võlumets, Viljandi lambikuusk, Väätsa aknajõulud, Viimsi konteinerkuusk, jõulupuud loomadele ning Tallinna erilised kuused.

Häälte kokkulugemisel selgus, et ligi kolmandik, 28,2 protsenti hääletas Võru keskväljakul asuvate jõuluvõrude poolt. Teisele kohale tulid Rakvere valgustunnel ja võlumets, millele andis hääle 19,8 protsenti vastanutest, ning kolmanda koha said Väätsa aknajõulud 17,8 protsendiga.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD