Menu

.      

Võru korterite hinnad viskuvad kõrgustesse

  • Kirjutas Sten Sang

Uus Maa kinnisvarabüroo kinnisvarahindaja Ailen Kuusiku kogemus näitab, et Võru linna korterite hinnad pürgivad praegu kõrgustesse ega näi veel peatuvat. Foto: AIGAR NAGEL

Linnapea Anti Allas jagas aastavahetuse eel sotsiaalmeedias rõõmusõnumit: Võru kinnisvara hinnad on tõusuteel. See näitab meeri hinnangul positiivset linna arengut ja üürituru head tootlust.

Nimelt avaldasid Pindi Kinnisvara ja maa-amet värske graafiku, kus võrreldes 2018. aastaga on Võru linna korteriomandite hinnad 2019. aastal mehiselt üles hüpanud: peaaegu 42 protsenti ja suisa kakssada eurot ruutmeetri kohta.

Koduotsija rasked valikud

Detsembri alguses avaldatud kinnisvarahindade võrdlustabelist leiab, et majanduskriisi põhjas sai Võru linnas elupaiga 214eurose ruutmeetrihinnaga. Seevastu 2018. aastal maksis ruutmeeter planeeritavas kodus juba 469 euroraha ja aasta hiljem juba tummised 665 krabisevat kupüüri. Aastane hinnamuutus on suisa 41,8 protsenti, mis on hoogsaim tõus kogu Eesti peale.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD