Menu

.      

Haanja poodi röövinud pereisa soovib oma elu korda saada

  • Kirjutas Sten Sang

Eelmise aasta 8. septembril said Haanja A&O kaupluse teenindaja ning kliendid korraliku ehmatuse osaliseks, kui seal toimus relvastatud rööv. Foto: AIGAR NAGEL

Pulma-aastapäevaks rüübatud veinipudeli ja selga tohterdavate valuvaigistite mõju all röövis Markko Targamaa eelmise aasta 8. septembril Haanja A&O kauplust.

Nägu gaasimaskiga varjates ja Mauseri vintpüssi demonstreerides sai 34aastane Võru mees kassast saagiks 205 eurot, millega plaanis lapsehoidja tasu ära maksta. Paraku ta arve klaarimiseni ei jõudnud ning Läti politsei nabis punase Mitsubishiga pageja mõned tunnid hiljem Ape lähistel kinni.

End kaotanud mees

Markko Targamaa vastab toimetuse kõnele vaiksel toonil ning rõhutab kohe vestluse alguses, et kahetseb südamest oma tegu. „Vabandan kõigi asjaosaliste ees, keda see juhtum on puudutanud ja kellele ma olen sel keerulisel eluperioodil halvasti öelnud. Ma ei olnud päris mina ise.” Ta lisab, et vabanes Tartu vanglast 6. detsembril ning on pärast seda pälvinud kohalikelt palju uudishimulikke pilke. Kogukonnarahva ja naabritega ta suhelnud ei ole ning peamine hingetugi tuleb abikaasalt ja neljalt lapselt.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD