Menu

.      

Viimase Digilehe lugejaauhinna võitis Maie Karro Võrust

  • Kirjutas Kadri Nagel

Maie Karrole andis auhinna üle Kubija hotell-loodusspaa administraator Moonika. Maiel on plaanis spaasse minna koos oma kahe poja ja sõbrannaga. Foto: AIGAR NAGEL

Ongi aeg sealmaal, et saab otsad kokku tõmmata lugejaauhindade loosimisel.

Täname sponsoreid, kes meie kingivaliku meeldivalt mitmekesiseks muutsid: Euronics Võru, muusik Tuulikki Bartosik, Kubija hotell-loodusspaa, digipood.eu ja arvutisalong Condor. Loosisime välja CD-plaadid väärt muusikaga, kaasaskantava kõlari väärtusega 299,99 eurot, kinkekaardid, spaapääsme, saunalina, Kubija raamatud ning kruusi. 

Viimaseks auhinnaks on spaapääse neljale Kubija hotell-loodusspaasse ja peale selle Kubja raamat, koguväärtusega 75 eurot.

Selle omanikuks sai Maie Karro Võru linnast. Maie on ameti poolest õmbleja ja tunnistab, et see on töö, mida ta armastab.

Viimasel ajal on ta rohkem spetsialiseerunud parandustöödele. „Kui riided ei istu, siis paneme istuma,” muheleb naine ning tutvustab oma tööd täpsemalt: „Teen ülikondasid parajaks, vahetan lukke, pressin ja triigin peoriideid, nii et kes kodus ei soovi seda teha, saab minu juurest läbi käies enne peole minekut sirged viigid pükstele.” Maie Karro tunnistab, et rikkaks küll sellise ametiga ei saa, aga samas on tegemist millegagi, mis talle väga meeldib. Töö juures hindab Maie kõrgelt kvaliteeti ning soovib kõikidesse õmblustöödesse panustada maksimumi.

Kui õmblemine on justkui töö ja hobi üheskoos, siis peale selle meeldib Maiele ka lugeda. Enim huvitavad vaimse sisuga ja esoteerikaraamatud ning tõsielulood, kõik, mis harib ja targaks teeb.

Muide, Maie on viimase kuu jooksul võitnud kolmel korral Bingo lotoga ning nüüd naeratas loosiõnn ka Võrumaa Teataja lugejaauhinna mängus. Varem kehva lotoõnnega naine tunnistab, et võidud on olnud küll kõigest paarieurosed, aga tuhin on sees ja ta ostab lotot kindlasti ka edaspidi. „Kes teab, millal jälle äkki veab,” lisab ta. Praegu unistabki ta suurema summa raha võitmisest, et korda teha oma õmblustöökoda, tulevikus on plaan sinna ka elama minna. „See on mu vanavanaisa maja ja ma tõesti tahaksin selle korda teha, mis sest, et see nii palju raha ja aega nõuab,” räägib Maie Karro. Spaapääsete võidu üle on naine väga õnnelik, sest iga päev on möödunud töö tähe all ja nüüd peab kohe ekstra puhkuse ette võtma, sest sellest mööda hiilida ei anna ja ei tahakski.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD